Въпрос на читателя: Какво е правилната социална мрежа Ettiquette за майките?

Вярвах, че можем да се справим с тази тема във Facebook, но също така се притесних, че няколко от вас не биха искали да отговорят там, тъй като вашите не-тотално-моите-реалности могат да видят вашите коментари. Така че бъдете сигурни, че това, което въвеждате в полето за коментари по -долу, не се показва никъде, както и ако желаете, използвайте забавен псевдоним, както и фалшив имейл адрес, така че никой няма да признае вашето име.

Ето притеснението, което бих искал да обсъдя, повлиян от имейл, който получихме от нова мама, която ще се обадя на Beth:

Тъй като съм над 30 -годишна възраст, както и не израснах със социалната мрежа като част от моя „начин на живот“ или създаване на приятелство, откривам, че се обърквам относно правилата на социалната мрежа, особено що се отнася до света на родителството. Наистина съм объркан за това кой/кога/как да „приятелю“ хората в социалните медии. Например, „приятелю“ на инструктора на плейграпата на детето си във FB или какво ще кажете за другата мама, която сте доволни в клас за бебета? Точно колко пъти трябва да се мотаете, преди да „поискате“ приятелството й? Има ли различни правила за различен сайт; FB, Instagram, Twitter, Pinterest, Google Plus и т.н.

Бет, вие изплувахте на фантастична тема, както и съм сигурен, че хората ще бъдат около картата с техните отговори. Разбрах, че светът би се почувствал по -удобно, ако всички ние спазихме същите правила, но не вярвам, че точно така ще работи.

Приятел ли си приятел, които сте доволни в предучилищното училище? Спазвате ли хора в Instagram, които не познавате? Хора, които познавате? Имате ли някакъв вид правила, които сте измислили за себе си? Променили ли сте правилата си, както и невредени или разсеяни хора?

Притеснявате ли се, както аз правя, че не можете да бъдете твоята автентична, откровена, както и забавни себе си, когато приемете ново познаване – може би мащехата на братовчед ви – като приятел?

Поканата ли още една дама да бъде ваш приятел-с-капитален-ф стрес и тревожност? Искате ли тя първо да ви попита?

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.

Categories