Гръцки неделен обяд

исках да споделя тази прекрасна снимка на татко (Питър), както и на Оливър.

Оливър се възхищава, както и подражава на баща си като никой друг (връзката им е нечуплива), както и шапки на Петър, който е просто най -пациент, както и любящ баща (годините му на Тай Чи наистина са достъпни в 3 часа сутринта, когато а, когато A Детското бебе крещи). както и дишане….

Всичко е равно в този дом, както и той е напълно на ръка (не можеше да го има какъвто и да е вид друг начин), както и снощи, като много други, ние го взехме на свой ред, за да сме склонни към бебешкото бебе, както и 3 както и на половин година сред кошмарите, когато всичко, което искахме, беше да спим. Ето да се надяваме, че скоро ще изминем една вечер (пресича всяка част на тялото), когато всички ние (в сихроничността) се заспим. Моля, момчета?

… Днес посетихме един от ресторантите на моите родители The Olive Tree за великолепен гръцки неделен обяд (защото ако не можете да спите страхотно, вие изисквате страхотна храна) … и аз се справих бързо с тази снимка на моя iPhone, необичайно Един от Петър, който обикновено е заключен зад камерата си Canon, като прави снимки на себе си, както и момчетата. Ние наистина изискваме да настроим статива, както и да щракнем някои домакински снимки на всички нас.

… И така, след като разрушава вкусно гръцки, сочни птици кебапчета, както и сьомга, освежаваща гръцка салата, както и известният гръцки ориз на маслиновото дърво, ние се върнахме в къщата, когато слънцето излезе, както и го взехме на завои, за да откъсне под нашите ябълки дървета , като се дадем на последно време да се възстановим от безсънната седмица преди това.

Блаженство.

Отново се чувстваме (почти) типично.

Надявам се, че всички сте имали и прекрасна неделя!

Купете моята книга за бестселъри в меки корици или аудио

Дебютната ми книга е моето ръководство за оцеляване, както и за процъфтяване на работа, както и в House, както и предлага представа как точно да създадете дигитален бизнес или да се върнете на работа с увереност.

Mumboss: Ръководството на честната мама за оцеляване, както и за процъфтяване на работа, както и в House (UK 2nd Edition)

Предлага се на Amazon или Audible

Работещата майка: Вашето ръководство за оцеляване, както и за процъфтяване на работа, както и в House (US/Canada Edition)

Наличен на 8 септември 2020 г. Поръчайте сега в Amazon

Като това, което сте чели? Тогава защо да не се съобразим с Вики във Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest, както и Instagram

Никога не пропускай пост!

Абонирайте се за Honestmum за моя редовен бюлетин по имейл, където споделям новите си публикации в блога, съвети за блогове, покани за събития, състезания, както и новини за новата ми книга. Никога не споделям вашите лични данни с трети страни.

Facebooktwitterpinterestemailtumblrshare

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *