Защото блогът ме направи

Джени Блогът е рок звезда. (Сега трябва да ви предупредя, че вече ви дадох най-полезната връзка в тази публикация.) Тя редовно прави седмично обобщение на всички останали бита и бобове, които пише около интервета всяка седмица, и исках да Опитайте го за новобранец. Е, опитах го и това е голяма дрънкалка от несвързани случайни връзки. Нямаше история. Чувствах се, че ме блъскат по гърлото.

Тогава се опитах да го подправя с истории от реалния живот, така че ще се почувствате, че сме приятели, които просто наваксват. Сега не знам какво съм написал. Ето моята колекция от неща, които не си струва скрапбукинг.

В живота:

Вчера децата ми играеха с тази страхотна 3D тротоарна креда пред къщата ни. Трейният тебешир е може би любимата ми играчка на открито, защото мога просто да седя там, а не да гоня топка на улицата. (Споменах ли, че съм бременна?) 3D очилата направиха допълнително завладяващо да се наслаждават на творенията си един на друг, които плуват във въздуха. Имах достатъчно време между рисуването на невероятно ракетен кораб и някои груби кръгове, за да се измъкна напълно.

През уикенда семейството на Уитни провери приятели и семейство в Сан Луис Обиспо, Калифорния. Тя ми каза, че учителят в детската градина на Джулиан предложи той да потърси скандалната алея на Gumball. Уитни не беше там, като се има предвид, че е дете. Спомняйки си вълнението, което имаше за мястото, тя даде на всеки член на семейството си парче дъвка, за да дъвче в колата, така че когато пристигнат, те могат да добавят към слоевете и слоевете дъвка, които общността има, хм, Спестени там през годините. Тя твърди, че планира да извлече парчето си това лято. Ewww. (Знам, че ме съдиш, а не тя.)

В други новини, Уитни провери статуса си на BFF, като се оформя през косата ми с Terminator Nit/Bize Comb, за да провери за бъгове, яйца, ници. Тя намери ковчели. В косата ми. Вече не сме новобранци от въшки. Най -голямата ни идея за вас: Ако ще изпращате децата си на училище някога, вземете един от тези магически гребени сега и го вземете под ръка. Може да го запазите на висок рафт да спре всякакви сърбящи бъгове да влязат в дома ви.

На фронта на терапията на дребно предпазливо съобщавам, че вчера похарчих нечестива сума пари за чифт дънки за майчинство AG. Ако те не са любимите ми дънки за следващите 12 до 18 месеца, ще имам тотално прилягане. Напомнете ми да ви разкажа за уроците на дънки за майчинство и премиум деним друг път.

На BabyCenter:
Пишем веднъж седмично в блога за мама на BabyCenter. Често ние разливаме някои новини там, които забравяме да споделим тук. Някои скорошни публикации:

Bize е това, което се случва, когато сте заети да правите други планове (Spring Break Dreams, разположени с някои полезни идеи в коментарите!)

Излизаш ли? И ако не, дали се чувствате твърде бедни, за да отидете на срещи?

Ставайки футболна мама на новобранец (съветът потърси!)

На Safetyathome:

Знаете ли, че пишем три пъти седмично на Safetyathome.com/blog? Ето няколко скорошни акцента:

Създаване на по -безопасен дом за вас ново бебе

Актуален ли е вашият план за бедствия?

Брадавици и всички (известни още като магията на лентата на канала) и с това вече не сме и ние не-роки!

Какво да носите в чантата си

Неща, които децата ми никога не са виждали

Така че между въшките, венеца и брадавиците, надявам се, че не съм се страхувал от вас. Продължете напред, разкажете ни собствената си груба история – това ще ме накара да се почувствам по -добре.

Нов тук? Абонирайте се за новобранците и вземете нови статии във вашия четец на емисии. Във Facebook или Twitter? Последвай ни!

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.

Categories