Изпратете половинката си на джогинг

страхотното нещо за почти деветмесечно е, че великолепното управление на главата, която просто крещи „Постави ме в бебешки джогинг, както и да видим точно колко бързо може да отиде това нещо. ”

Изпратете партньора си за краткосрочно с количката за джогинг, както и можете да наваксате за сън, телефонни обаждания или четене. Не забравяйте да проверите с вашия педиатър преди първото пътуване за всякакъв вид съвети за сигурност.

Спомням си крайното удоволствие от изпращането на другата ми половина за бягане с не едно бебе, но и двете !! Имах пълен допълнителен половин час почти сън (след опаковането на всички, както и правех някои малки вафли за пътя), както и блажен душ, преди да правя палачинки, както и бекон, без никакво индивидуално да пропълзя по крака ми. Да!

Това е вашата 42 -ра трудност (и дори не е нужно да напускате леглото си)! Харесва ви или го избута? Нека разберем с всички от тези методи:

Коментирайте по -долу с вашите диви приключения в къщата, докато бебето беше на открития път.

Споделете снимка с нас във Facebook.

Назовете вашата дестинация в Twitter или Instagram, както и използвайте hashtag #RookieMoms.

Или публикувайте линк в коментарите към собствения си блог, публикуващ за това предизвикателство.

Бебе и младо за това? Преструвайте се, че сте в Парис (съжалявам, сега трябва да станете от леглото, както очаква Европа) или да изберете още едно приключение.

PS за тази количка: „Другата ми половина, както и аз“, добре, главно него ”„ шофирах колички за джогинг от много повече от девет години (6 с заключеното колело, както и 3 с Bob Transformation SE с Въртящото се колело, аз разбирам разликата).

Заключеното директно колело ви позволява да бягате бързо, както и досега; Вие изисквате да завъртите ъглите, като повдигнете предната част; Ние сме значителни фенове на това както за истински джогинг, така и за задачи на открито. Алек използва, за да управлява Холдън на бавачката си в своите изключително словесни дни на младото дете.

Въртящото се колело ни позволява да донесем тази удобна офроудска мощност на количка в столичния живот, както и задръстени места. Той се насочва бързо с една ръка дори около ъглите. Кошницата е страхотен размер (макар да се блокира, когато бебето се отказва), както и изглежда удобно, че искам да дойде в моя размер. SE BOB ни позволява да заключим въртящото се колело на място, когато ALEC или аз са готови да бягате. Добре, съжалявам, бликам.

{Прочетете пълната ми оценка на Bob Revolutionâ, ако сте на пазара}

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.

Categories