Какво да очаквате, когато пътувате с бебе

, това ще е гадно {моите лични проучвания показват, че докато очаквате да е гадно, вероятно ще е наред}.

Ще бъдете пукани. Ако детето ви е извън епохата на пулозията, очаквайте бутилка да се спука, да повръща снаряди, да се преобърне ябълков сок или лесна инцидент. За да се борите с тази реалност, опаковайте 1 памперс на час пътуване и допълнителен комплект Jammies. Обичам пижама, защото те опаковат добри и малки. Хвърлете и допълнителна тениска за себе си.

Ще загубите неща. Да се ​​надяваме, че губите само оцветените с пупкоти, но това може да е ценен обект за безопасност и сигурност, съществена част от вашата помпа за гърди или зарядното устройство за мобилен телефон. Очаквайте го, търкаляйте се с него.

Ще дразните други пътници. Да бъдеш човек с плачещото бебе не е забавно. Може да ви накара да се потите (това ме кара да се потя). Това предстоящо пътуване опаковам две пакета тапи за уши за всеки пътник в рамките на слуховия обхват; Може да не помогне, но те ще знаят, че се опитвам.

Детето ви ще изпитва болка. Не знам дали ще започне зъбите, инфекцията на ухото ще цъфти или ще започнат проблеми с корема. Винаги ще опаковам обезболяването на децата в моето пренасяне, дори ако всички се качват на самолета. Тези неща са полезни!

Ще има забавяне. Независимо дали става въпрос за самолет, забит на пистата или спиране на всеки 77 минути, за да нахраните бебе на път. Очаквайте да отнеме повече време и да бъдете приятно изумени, ако греша (не греша!).

Сънят ви ще се оправя с дни. Очаквайте приблизително четиридневен прозорец за повторно въвеждане, за да обучите вашето малко да спи и да се събуди отново по график. Идване и отиване. Сенките за потъмняване на стаите могат да бъдат най -добрият ви приятел, но както при всичко останало, може да планирате и безсънни нощи.

Имаме няколко предложения и трикове, но наистина откривам, че управлението на собствените ми очаквания и очакването на приключение е много повече от половината от битката. Но ето, някои приятелски съвет:

Обръщане на предложения за пътуване с бебе

Как да намалим прекъсването на съня от Никол Джонсън

Отвъд бебето, предложения за летене с малко дете

Спрете да дърпате столчета за кола на самолети

10 Предложения за кърмене по време на празниците (пътуване, коктейли и т.н.)

Весели празници, всички! Скоро се качвам на самолет с моето ново изсечено семейство от пет. Можете ли да кажете, че съм нервен? Не можем дори да се поберем в една кола, когато стигнем до там!

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *