Курс за препятствия за рожден ден

За седмото си парти за рожден ден Холдън искаше да направи отново петия си рожден ден. Вместо роботи-лего-звезди-електрически с мотори, той искаше подводна тема. В противен случай, същия парк, същата дейност: курс за препятствия!

Трябва да дам целия кредитен отчет на Алек и неговите родители за сънуване и изпълнение на курса на препятствия.

Нашите препятствия. Тези три забавни първокласници избраха да направят целия курс с кутии на куполите си.

Поставете кутия на главата си и се разходете около дървото.

Разходете се през баланса на гредата (горе), направена от тухли и дърво в задния ни двор.

Limbo под метла, държан от бабите и дядовците.

Намаляване на футболна топка през шишарките (знаех, че тези шишарки ще ви бъдат полезни!) И ще се изстреля по вратата. Трябваше да добавим няколко защитници, за да направим това предизвикателство достатъчно.

Трик за спестяване на пари. Вместо да правим пълноценно хранене, ние проведохме партито между храненията и осигурихме само торта, плодове и сок. Не знам дали планът ни е бил напълно успешен. Докато спестихме от храна, шепа деца попитаха къде е пицата и съпругът ми на практика закупи някаква вина. Плюс това забравихме да сервираме сока и плодовете. Ами сега.

Тортата беше огромен хит. Взех тази торта от четвърт лист от Whole Foods за 25 долара, включително дизайна. Всички обичаха марципанските същества, които плуват през Blue Buttercream Frosting. Родителите обичаха, че имаше вкус толкова добре. Децата се зарадваха да дисектират и говорят за разчленени плувци – EWW. Подводна тема, свършена.

Какво ще помнят хората? Изпълнен хаос, кутии на глави, пината, които бяха разбити и накараха децата да плачат, студеното време, което ни слезе в нас в края на деня, и общо добро време.

[Забележка към себе си: Числото 7 е структурно много слаба като пината]

Какво ще си спомня? Носейки бебе на гърдите си през цялото време, промъквайки се зад младите ми момчета, за да получа снимка, усмивки, опитвайки се да се откажа от съдържанието на пината.
Създадохте ли някакви забавни курсове за препятствия за децата си? Поздравете, ето флашбек в първия му курс за препятствия за бебета.

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *