Определете очаквания си корем за празника

, когато видях тази снимка на корема на Кали в нейния блог, аз се засмях, както и я помолих да обясни какво е направила.

Тя написа:

След като посетих тиквената лепенка преди няколко седмици, както и имам пълен непознат коментар, че „по -добре да платя за тази тиква, която да бъде контрабандирана под [моята] риза! Ха, ха! ” Реших, защо не? Виждал съм TLC да е детски история, както и те винаги правят неща като коремчета или рисуване на корема си, както и не съм правил нещо подобно с първата си бременност. Реших, че ще направи очарователна картина, както и да е нещо забавно с моето малко дете.

Най-сигурната боя за използване е одобрена от FDA боя с водна основа. Всеки вид боя, идентифициран като „боя за лице“, трябва да работи, както и можете да ги получите в Target или Walmart или такива. Или можете да отидете с някакъв вид „професионална“ боя, като тази. (Въпреки това, аз не съм професионалист по бои, така че не ме цитирайте по този въпрос. Този сайт има някои страхотни съвети; както казва, само тъй като боя се казва „нетоксично“, не означава, че е безрисков За кожата!) Или може просто да закупите комплект.

Моят хъби сложи оранжевата боя около корема ми с гъба, както и тъй като купихме само един цвят (нямаше да си купя отделен контейнер с кафяв само за малко част като стъблото), му предоставих разрешение За да направите стъблото, както и линиите с маркери за миене на Crayola. Моето малко дете, от друга страна, не желае абсолютно нищо общо с нашата битова работа, както и да се наложи, като влезе в нещата, докато и двамата му родители бяха заети. Толкова много за обвързване над времето за занаяти на домакинствата, нали?

Измих боята скоро след като снимах, но слабите линии на Crayola останаха за един ден или повече, само за да ми напомня колко точно тиквено е моят корем.

Благодаря ти, Кали! както и поздравления за това, че приключвате с четворка!

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.

Categories