5 Предложения, които да ви помогнат да спрете да сравнявате себе си с другите

„Защо да се сравнявате с другите? Никой в целия свят не може да свърши по -добра работа да бъдеш вие, отколкото вие, непознато.

Но всички го правим, нали? Сравнете се с другите и няма много повече от най-добрите сега, с изцяло проникващия, силно куриран, мега-редактиран отряд на живота, известен като социални медии.

Изкуството да сравняваме себе си с другите стана толкова по -просто, отколкото просто да надникнем над стената и да проверим какво правят вашите съседи, благодарение на FB, Instagram и други подобни.

Това, са, както се измерваме срещу целия свят: Световната широка мрежа.

Но нека бъдем истински и за минута, нали? Докато онлайн животът направи всичко малко хиперреално, сравнението ще се случи независимо, това е просто начинът, по който световният скали и роли (и малката материя на конкуренцията е зад еволюцията, не забравяйте) …

Оценявайки себе си срещу другите никога няма да се прекратява и нито би трябвало да го направи, но еднакво не трябва да ни унищожава или възпира, това никога не е било целта … точно обратното, конкуренцията съществува, за да мотивира и насърчава величието, тя насърчава оцеляването на Най -подходящият, свят, който процъфтява.

Престой Можехме да се учим и да растеме. И еднакво знайте какво е необходимо, за да процъфтявате.

Важното е и когато образованието работи добре (не ме питайте за моя собствен опит в гимназията), учители, семейни/ модели за подражание са там, за да ви ръководят, и да ви помогнат да се избегнете от самосаботиране, от унищожаване на вашата собствена стойност, когато вървите става трудно.

Това е труден урок и един, който се възобновим със собственото си перфекционистко дете (което поема след мен), на 7 години Оливър, често се чувства демотивиран и тъжен, когато той не получава нещата най-добре всеки път.

Уча го, че без грешки не можем да научим.

Това е необходимо да се научим и подобряват, не трябва да се погасяват, това е жизнената сила на творчеството и компанията, но да бъдеш по -добър към себе си и себе си и също така е доволен от другите, както и те постигат, е важно.

И нека да стигнем до основата на ИТ-това е съществено разграничение между здравата и нездравословна конкуренция. Първият насърчава растежа и креативността, втория, ревност и безполезност.

И ето това, вие напълно контролирате как оставяте другите да ви накарат да се чувствате (да, това е зряла възраст за вас). Можете да решите емоционалния си отговор.

Колкото повече практикувате здравословна, положителна реакция в живота на почти всичко (дори неблагополучие), толкова повече ще продължите да действате и да постигнете положителни резултати (вместо да се пълните с шоколад и да мразите света). Всички сме били там (ей pmt ти ***).

Снимка на Кирсти Матсон.

Повярвайте ми, когато казвам, че го получавам, аз съм блогър-всички играем на живота си онлайн и това означава, че сме изложени на буквално милиони изображения 24/7 от хора на плажове или изглеждат като мега-бебешки, което прави сравнение Неизбежно и много по -чести също.

И докато обичам да следя всички зашеметяващи хора в Instagram и това предполага маси от много зрелищни и изключително умни жени, които правят най -готините неща, които лично съм курирал да гледам какво за превъртане.

Не в този ревнив: „Мразя тези мадами и не им пожелавам добре“, вибрато повече: „Мразя се, че не се чувствам толкова щастлив/успешен/толкова добър в кльощави дънки, колкото и в този момент.

Въпреки че ето истината, никой не знае кой усеща какво, в този момент така или иначе нали?

И ето и другото, тъй като съм толкова свикнал да практикувам позитивност, искам да кажа, години от това, аз на ръка рядко някога се чувствам завистлив извън тази о, толкова хормонална седмица.

Не вярвам, Това авостиране на тост, ако трябва да „страна на живота в по -голямата си част с добра мярка за реалност, поръсена (снимки на крещящи малки деца и мами пиене на джин).

Също така обичам да чета за постиженията и основните етапи на хората и вярвам, че много повече, които всички правим много повече от себе си. Бит, колкото по -малко глупости ще почувстваме, когато и другите го направят.

Виждате, че ако не споделяте IRL и онлайн, нещата, които са от значение за вас, целите, постигнати и основните моменти, става по -лесно да ги забравите, а не да цените себе си. Ако всичко, което правите, е да играете nЕгитивни гласове В главата ви ще удавите всичко положително, което създава цикъл на ниска доверие, при който буквално сте загубили способността да проследявате напредъка си.

Затова, моля, амигос, борете се с тези чувства на неадекватност, като си напомняте за вашата лоша и знае, че сте в състояние да отговорите твърдо за емоциите си. Че можете да промените начина, по който мислите и реагирате.

Не съм естествено ревнив човек, никога не съм бил. Аз съм момичето, което вижда красивите, ритници, умни, мили и сладки надничания и се надяват, че те ще бъдат моите бести.

Чувствам се по-силен и по-добър в себе си, когато съм заобиколен от фантастични прекалено постижения.

Разключвам това от години и това абсолютно идва от възпитанието си около умни, здрави и силни жени, защото раждането. Моите чертежи.

Но не е късно да се чувствате по този начин сами, каквото и да възпитавате и подражателни модели.

Знайте, че когато тези, „просто не съм достатъчно добър и всички са по -добри от мен“, се чувстват започват да кипят, те просто (силно) ви казват, че искате парче от това за себе си, било то автономия, финансова стабилност , Пътувайте, деца, които се усмихват на снимки (!) Или идеалната купа с зоати- просто каквото и да е!

Вижте това почукване на увереността като тиха сграда на сирената, за да се събудите, за да можете да се съсредоточите върху аспектите на живота си, които напълно са достойни за вашето време и енергия.

Може да искате да сте Киара Ферагни или Кейт Мидълтън, но не можете да бъдете, защото сте вие, така че продължете напред и вървете, работещи по пътя си, като отметите собствените си кутии (постигайки страхотна коса като идолите си, докато вървите;)))

След като започнете да обръщате мисленето си на главата му, ще бъдете толкова заети да се съсредоточите върху собствения си живот, ще спрете да мислите за другите. Ще бъдете толкова обвити в постигането на собствените си цели, няма да имате време да се съсредоточите върху това, което нямате. Ще се оттеглите и далеч.

Плюс това, ако вземете под внимание тази публикация, ще бъдете толкова свикнали да споделяте положителните аспекти от живота си, постигайки мечтите си големи и малки, докато практикувате благодарност за това, което имате (obvs), ще започнете да оценявате живота повече , вече не се чувствам „по -малко от“.

Не гледайте вашата страница една и я сравнявайте Сто и една.

Всички започваме в началото.

Когато това се отнася до социалните медии и блоговете, бракувайте, че когато се отнася до живота като цяло, ние виждаме само крайния резултат, никога присадката, за да стигне до тази точка/продукт/крайъгълен камък-кръвта, потта и сълзите.

Тези, които го правят добре, които процъфтяват от горното (или изглежда, много от времето), винаги го правят да изглежда толкова лесно. Направете нещо да изглежда лесно обаче, отнема време заедно с постоянно и последователно пренасочване на талант и чист и непоколебим решителност.

Това е страст + действие.

Когато предприемете действия, дори първата стъпка към дадена цел, това води до това да се чувствате много по-уверени и че моите приятели ще строят и строят и спираят, скоро ще станат пристрастяващи и втора природа.

Но не спирайте да четете …

Точно тук (в крайна сметка) са моите 5 (бриферни) предложения, които да ви помогнат да спрете самосаботацията, като сравните себе си с другите:

Отивам!

1. Вземете някакъв контекст

Знайте, че обикновено сравнявате най -лошите битове от собствения си живот/скорошни преживявания с най -добрите битове на другите.

Опитайте и съберете малък контекст, когато гледате надничания в социалните медии в най -готините партита/висящи с колеги от знаменитости или разбиване на целите на професията, останали, най -добрите и в центъра.

Хората са хора и е лесно да забравите това. Всички сме едни и същи, обещавам.

Животът може да бъде славно красив и изключително s ****, а в някои случаи едновременно.

Повечето хора са добри яйца, просто опитвайки най -доброто от себе си.

Те не публикуват в P *** You Off, те просто искат да споделят живота си и това, което намират за смислен, защото това правят хората.

Това е, че „ако не сме го снимали, синдромът ли се е случил?“

Ние бяхме на споделянето на действителни снимки на празници с нашите приятели лично, сега той говори с целия свят от нашия iPhone.

И ако смятате, че това е пълно, тогава изчакайте, когато виртуалната реалност стартира благодарение на Марк Зукърбърг и всъщност сте в състояние да се присъедините към тези, които следвате на мечтаните им празници през вашия екран (може би това ще помогне за борба или еднакво изостряне на завистта, кой знае)!

2. Стратегизиране

Спрете да губите време и енергия за това, което правят другите и се съсредоточете върху вашия собствен план за игри. Канализирайте тези забравени часове, превъртащи срокове, живеещи порочно чрез вашите онлайн герои и започнете да плашите да живеете собствения си живот.

Започнете да пишете план за действие.

Наблюдавайте това, което харесвате в другите да, след това разберете как да стратегирате и да се вдъхновите да създадете свое собствено съдържание.

Обичате да гледате чаровни youtubers, но не сте сигурни откъде да започнете?

Гледайте видеоклипове на Academy за разработчици на YouTube и просто се спукайте със собствените си (използвайте телефона си, в приложенията за редактиране на телефони и стартирайте качване).

Само вие можете да направите мечтите си да се случат и в този демократичен, лесно свързан онлайн свят, след като създавате и споделяте, съмишлениците ще намерят вас-и възможностите са безгранични. Наистина.

3. Направете списък на вашата страховитост

Когато се хванете, че сте пожелавайки да сте някой друг, напомнете си защо се скачате като вас, само вие. Дори и да почувствате душ, напишете списък в черно и бяло (писалка на хартия-помнете тези?) От това, от което сте много щастливи и в друга колона, списък с мечти, които искате да създадете реалност.

Сега започнете да действате тези мечти, знаейки, че големите резултати идват от малки стъпки.

Бихте ли могли да се свържете с местната хартия с история в последната си публикация в блога? Можете ли да се свържете с марка, която обичате чрез Twitter и да им представите идея? Можете ли да напишете публикацията, която сте уплашени да пишете, но смятате, че трябва да излезе?

Можете ли да бъдете достатъчно смели, за да започнете? Разбира се можете да.

4. Не забравяйте, че има само един

Вие сте един, оригинал и гласът ви винаги ще ви отличава от другите. Очарованието на изкуството, което включва блогове btw, е, че да бъдеш себе си и истински е важното преди всичко. Трябва да започнете да харесвате и да вярвате в себе си, така че и другите да се справят. След като направите това, всичко е възможно.

Знайте, че вашата гледна точка, вашата история, начинът, по който виждате света, е това, което другите искат да чуят и четат. Те искат да видят себе си отразени в думите ви и това означава, че сте себе си, на страницата, колкото лично.

Всички преминаваме през подобни преживявания като жени/хилядолетия/родители и тези универсални теми ще резонират.

Органичното SEO предполага тези, които се интересуват от същите неща, които сте, ще ви намерят. Интернет е зашеметяващо нещо *целува лаптоп!

5. Имайте малко време

Ако се чувствате напълно претоварени и не достатъчно добри, направете почивка. Бъди добър към себе си. Изберете за бягане, дайте си Digi Detox за известно време, ако трябва да изключите, изпечете торта. Помислете за това, което има значение, като живеете IRL, офлайн.

Можем да бъдем изключително обвити в социалните медии и буквално да забравим нещата, които са най -добри пред нас, които имат значение много (надяваме се печена торта, готова да бъде изядена)!

Сега отидете да бъдете кралицата, която вече сте и да вземете мечтите си x

Прикрепете го!

Купете моята книга за бестселъри в меки корици или аудио

Дебютната ми книга е моето ръководство за оцеляване и процъфтяване на работа и у дома и дава представа как да създам дигитална компания или да се върне на работа с увереност.

Mumboss: Пътеводител на мама за оцеляване и процъфтяване на работа и у дома (2 -ро издание на Обединеното кралство)

Предлага се на Amazon или Audible

Работещата майка: Вашето ръководство за оцеляване и процъфтяване на работа и у дома (издание на САЩ/Канада)

Наличен на 8 септември 2020 г. Покупка сега в Amazon

Като това, което сте чели? Тогава защо да не следвате Вики във Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest и Instagram

Никога не пропускай пост!

Абонирайте се за Honestmum за моя седмичен имейл бюлетин, където споделям новите си публикации в блога, съвети за блогове, покани за събития, състезания и новини за новата ми книга. Никога не споделям вашите лични данни с трети страни.

Facebooktwitterpinterestemailtumblrshare

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.

Categories