7 неща, които открих, като отведох двугодишен до Мачу Пикчу

, наскоро заведох 2,5 годишния си в Мачу Пикчу. Може би си мислите: Защо бих го направил? Какво си мислех? (Свързано: Сега имам изключително силни мнения за това къде да отида, какво да очаквам, както и точно как да се времето е най -добре, когато пътувате в международен план с малко дете)

За да отговорите на вашите въпроси:

Защо го направих: това беше домакинство, както и майка ми заяви, че желае да види Мачу Пикчу, преди да „остане и стара, за да се наслади на това“.

Това, което си мислех: Вярвах, че искам да отида, както и освен детето ми вече беше много места с нас, както и се получи доста добре много от тези времена.

По пътя открих някои неща за мен, за моя син, както и, разбира се, за Мачу Пикчу. Най -вероятно не бих открил или намерил всички тези неща, без детето ми да е там. Точно тук те не са в конкретен ред:

Нямате възможност да използвате раница за млади деца в Мачу Пикчу. Дори и да сте измъкнали раница за млади деца около няколко страни от Латинска Америка в продължение на 3 седмици за единствената функция на използването на раница за малко дете в Мачу Пикчу. Просто не е позволено. Не мога да ви кажа защо точно, тъй като не знам. Предните опаковки са активирани, но аз нямах един от тях!

Ако вашият 2-годишен харесва влакове, пътуване до Мачу Пикчу ще предложи около 4-5 часа забавление, свързано с влак.

В Мачу Пикчу няма бани, но е добре да променяте памперс, стига да извадите мръсния със себе си.

2,5 годишни могат да се похождат около половин час, преди да се уморят наистина.

Можете да получите мек сервиращ сладолед, както и пържени картофи, които са най -добре извън входа.

Докато се наслаждавате на едно от 7 -те чудеса на света, малко дете може да открие, че има поне толкова въпрос, който трябва да бъде открит при избора на трева, както и да го хвърли на непознати (топ снимка!).

Отиването до Мачу Пикчу е изморително достатъчно за 2 -годишна възраст, че те могат да си дрямка в скута ви, докато пиете Pisco Sour, както и те дори няма да забележите, ако капете малко от тях случайно.

В живота има много неща, които може да са малко (или много) по -прости да се правят без децата ви, както и аз напълно подкрепям да правя това няколко от времето. Също така е вярно също, че струва времето заедно като домакинство, тъй като преживявате преживяване е (почти) винаги изненадващо, забавно, както и наистина запомнящо се. Плюс това, можете да получите фантастична снимка за вашата празнична карта …

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.

Categories