10 Причини, които трябва да ваксинирате от създателя на Katy Peters

, както и директор на Лондонската клиника за ваксинация, Katy е свеж, балансиран, както и опитен глас в ваксинацията, както и за застъпничество за здраве и уелнес за пътуване, както и застъпничество, както и застъпничество, както и застъпничеството, както и застъпването на пазара за пътуване и уелнес, както и застъпването на пазара за пътуване и уелнес, както и застъпването на пазара за пътуване и уелнес, както и застъпването на пазара за пътуване и уелнес, както и застъпването на пазара за пътуване и уелнес, както и застъпването на пазара за пътуване и уелнес. мотивиране на онези, които могат, да ваксинират. Нейната цел е да успокои разговора за ваксинация, така че хората да вземат информирано решение с достъп до фактите.

След като помогна на организациите за помощ в Африка, както и в Индия, както и личната, както и публичната индустрия във Великобритания, Кейти вярва, че в световен мащаб всеки има най -доброто от ваксинацията, колкото и повече да, всеки има най -доброто за премахване, както и безпристрастна информация както и избор. „Съществува значително пространство между премахване на фактическа информация, както и сраслинг, емоционален, както и преувеличени доклади от двете страни. Хората трябва да отговарят на притесненията си без излишния шум. Те трябва да им се даде възможност да слушат, разбират, както и да бъдат подкрепени при вземането на решения. Имаме най -доброто за избор.

Кейти е признат професионалист на пазара за пътуване за здраве и уелнес, разбран за огромния си сърдечен, ангажиращ, както и забавен стил на говорене. Тя е председател на Британската асоциация за здраве и уелнес за пътуване и уелнес, както и създател на предстоящата среща на върха за ваксинация в световен мащаб, където родителите, както и експертите по здравеопазване и уелнес, могат да получат немоционална информация за ваксинациите най -добре сега.

По -долу е важното публикуване на гост на Кати относно значението на ваксинациите.

Темата за ваксинациите в крайна сметка беше абсолютно минно поле за родителите. Ние сме непрекъснато бомбардирани с различни мнения от експерти, много бавачки, родителски форуми, медии, както и нашите връстници.

Скареповизирането от пресата, както и социалната мрежа доведе до вълна от недоверие във ваксинациите. Прав резултат от това е, че сега наблюдаваме увеличаване на заболяването, предопределено за ваксина, които са били, когато е навън навън.

Всъщност през първите три месеца на 2019 г. броят на ситуациите на морбили по целия свят се утрои в сравнение с точно същия период през 2018 г.

Ако това не е достатъчна за ваксиниране, ето още 10:

1. Ваксините са безопасни

Голяма част от притесненията около ваксините произтича от концепцията, че те са опасни. И все пак ваксините преминават през обширни, както и цялостни тестове, проведени от няколко органи от учени, лекари, както и от здравни специалисти.

Процесът на тестване обикновено продължава няколко години, като всеки етап се наблюдава, за да се гарантира, че той удовлетворява политиките, определени от различни авторитетни органи. Когато ваксината бъде приета за одобрение, тя все още ще бъде постоянно наблюдавана за всякакъв вид необичайни странични ефекти.

Тъй като ваксините се прилагат на здрави хора, както и на деца, изискванията за тестване са много по -високи, отколкото е за други лекарства.

2. Ваксините са ефективни

Нека вземем примера на една от най -проверките на ваксини през последните години, ваксината срещу MMR. Ваксината срещу MMR е въведена през 1988 г., както и осигурява сигурност срещу три основни заболявания: морбили, паротит, както и рубеола. Тези заболявания могат да причинят дълготрайни ефекти, включително големи увреждания, фатална пневмония, енцефалит (възпаление на мозъка), глухота, менингит, вродени дефекти, както и дори смърт.

Получавайки двете предложени дози MMR ваксина, 99% са обезопасени срещу морбили, 88% срещу паротит, както и практически 100% от хората ще бъдат осигурени срещу рубеола.

Тази инфографика ясно показва точно как ваксинацията драстично намалява съществуването на заразни заболявания:

3. Най -добрата сигурност за вашите деца

Докато нашите деца се развиват, една от най -големите опасности, на които са подложени, са инфекциите. Въпреки че много от тях ще бъдат умерени заболявания, от които ще се възстановят без усложнения, има онези инфекции, които могат да причинят дълготрайни, както и забележителни въздействия върху тяхното здраве. Те също могат да бъдат фатални.

Като родители искаме това, което е най-доброто за нашите деца, да ги предпазим без риск от вреда. Ваксинациите са най -добрият метод за това. Имунизирането на нашите деца ги предпазва от предаване на 17 различни основни заболявания, включително дифтерия, магарешка кашлица, полиомиелит, морбили, паротит, както и рубеола.

Въпреки че тези заболявания или са били напълно или практически изкорени, те все още съществуват, както и остават заплаха. Ваксините са най -добрият метод за защита на вашето дете сега, както и те продължават да растат, както и да се развиват. Също така ще им защити късния живот, трябва ли те да бъдат имуносупресирани.

4. Защита на бъдещите поколения

Както бе споменато, благодарение на ваксинациите, многобройните големи заболявания са значително намалени, както и някои от тях са напълно заличени. Например, едра шарка беше официално обявена за ликвидирана през 1980 г., което предполага, че децата вече не изискват да получат ваксината срещу едра шарка.

Родителите днес не трябва да се притесняват от своитеМладежите получават едра шарка от миналите поколения ваксинират. Не би ли било отлично, ако родителите на бъдещето могат да се зарадват на точно същото спокойствие, когато това се отнася до онези болести, които в момента са лошо деактивиращи или убиват днес?

5. Осигурява по -голям имунитет на квартала

Ваксинирането на нашите деца не само ги защитава, но също така защитава и домакинството, както и приятели, както и допринася за имунитета на квартала. Някои хора не са в състояние да получат ваксинации поради болест или отслабена имунна система. Ваксинирането намалява опасността за здраве и благосъстояние от разпространение на големи болести до най -податливи в нашата общност.

6. Защита в променящ се, както и непредсказуем климат

Едно от въздействието на затоплянето в световен мащаб е топенето на вечна замръзване, която ни подлага на всякакви основни проблеми. През 2016 г. подложените трупове на елени в руския Арктика пуснаха спори на антракс, задействащи 72 пастири на елени, за да бъдат хоспитализирани.

Не е само антракс, за който трябва да се занимаваме, тъй като гробищата, открити в зоните на вечна замръзване, включват телата на загиналите от едра шарка, страшни, както и грип. Без ваксини оставяме себе си широки на разположение на бъдещите епидемии на кога смъртоносни заболявания.

7. Страничните въздействия от ваксините са по -малко притеснени

По -голямата част от страничните въздействия, изпитвани след ваксинация, са умерени, както и временни. Доста типично е зоната на ваксината да е малко червена, както и възпалена след това, както и младите младежи могат да се чувстват при метеорологичното състояние за 1-2 дни.

Това е само реакцията на имунната система към ваксината, тъй като започва да произвежда антителата, които позволяват на телата им да се преборят с истинската болест.

Има и такива, които все още вярват, че ваксините причиняват аутизъм, въпреки че това е категорично и научно опровергани. Това е просто мит, че „анти-ваксисрите“ отказват да пуснат.

8. За да се предотвратят големи болести огнища

За съжаление, ние започваме да наблюдаваме увеличаването на болестите, които могат да се ваксинират. През 2018 г. в Англия в Англия, както и Уелс, имаше 991 проверени ситуации, в сравнение с само 284 ситуации предишната година.

Подобни огнища са напълно избягващи, но само когато достатъчно хора са ваксинирани. Например, ако 95% от децата се предоставят ваксината срещу MMR, тя може да се отърве от морбили. Ако обаче този брой падне под 90%, тогава болестта може да се разпространи, както и бързо.

9. защитава по време на пътуване до не-ваксини страни

Въпреки че ваксините значително намаляват броя на сериозните заболявания във Великобритания, те все още съществуват, както и са разпространени в други страни. Ако детето ви не е ваксинирано, както и пътува до или дори среща някой от още една държава, която не ваксинира, тогава те са изложени на основен риск.

10. Имате привилегията да можете да го направите

Сърдечно е да се види какво се случва в страните с ниска печалба, където ваксините не са налични. Милиони родители по целия свят губят децата си само тъй като нямат достъп до или имат подсказване да придобият ваксини.

Лудо е да вярваме точно колко лесно е и на разположение в други части на света, все пак, тъй като от фалшиви доклади, както и плашещи тактики, хората избират да пренебрегват превантивното здраве и благосъстояние, поставяйки себе си, децата си, като както и по -големият квартал в риск. Когато мислите за опасностите, които тези основни заболявания присъстват, ползите от ваксините далеч надвишават много малките странични ефекти.

Можете да проверите много повече съобщения за гости тук.

Снимка на цветето от Hotae Kim на Unsplash

Купете моята книга за бестселъри в меки корици или аудио

Дебютната ми книга е моето ръководство за оцеляване, както и за процъфтяване на работа, както и в House, както и предоставя представа как точно да създадете дигитална компания или да се върнете на работа с увереност.

Mumboss: Пътеводител на истинската мама за оцеляване, както и за процъфтяване на работа, както и в House (UK 2nd Edition)

Предлага се на Amazon или Audible

Работещата майка: Вашето ръководство за оцеляване, както и за процъфтяване на работа, както и в House (US/Canada Edition)

Наличен на 8 септември 2020 г. Покупка сега в Amazon

Като това, което сте чели? Тогава защо да не се съобразим с Вики във Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest, както и Instagram

Никога не пропускай пост!

Абонирайте се за Honestmum за моя редовен бюлетин по имейл, където споделям новите си публикации в блога, съвети за блогове, покани за събития, състезания, както и новини за новата ми книга. Никога не споделям вашите лични данни с трети страни.

Facebooktwitterpinterestemailtumblrshare

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.

Categories