Пролетното почистване не е в моя речник

, когато съм кралицата на света, ще има робот, който ме внася в леглото ми, както и почиства моята сделка, както и зъби с вълшебна пръчица.

О, точно как завиждам на рутината на съпруга си да виси дрехите си в края на деня. Той ми казва, че практиките му идват от мързелива. Не иска да се почиства по -късно, затова сега почиства. Моля те, Боже, нека децата ми да поемат този метод да вярват, а не склонността ми да си оправят деним на пода на гардероба. Поддържам живота си доста добре, но той не идва естествено. Ако нямаше последствия, всяка вечер щях да спя на дивана.

Ако можем да се съгласим, че всички сме по пътя към ритането на заветните си деца от къщата, тогава вярвам, че също така искаме да ги въоръжим с ноу-хау, за да се справим Пари, както и не губят ключовете си. Аз самият откривам много от тези задачи, така че имам тонове съпричастност към настоящата позиция на децата си, което е да позволя на другите да правят всички тези неща за тях. Това обаче не може да продължи вечно.

Въпреки че не увелича младежите си с обичай на „пролетното почистване“ (това би било просто прекомерно амбициозно, както и да се настроя за неуспех), искам да предотвратя увеличаване на монетите.

И така, как точно да стигнем бебетата си от безпомощност да поемем задълженията? Казвам ли им: „Не мога да играя с теб идеално сега, тъй като трябва да почиствам чиниите“, така че те разбират, че това е ежедневна задача? Както и в кой момент да кажа: „Никой не може да играе, докато вечерята не се почисти, така че елате да се присъедините към мен, както и ние можем да го направим по -бързо?“

Като част от много списъци Хедър, както и аз изготвих в програмата за композиране на нашите книги, които всяка мама трябва да разбере (което излиза във вторник!), Ние създадохме този списък на длъжността, които малките деца могат да направят. Вярвам, че решаващият за успеха на тази арена е да ги направят толкова обичайни, че не се нуждаят много от мисълта. Моите младежи вече са правили легла под коланите си, докато сме го работили в техните „сутрешни работни места“, също така се разбираха като обсипени раздели! Подготвяйки се за институция, равни се обличайте, чисти зъби, правете леглото, получавате обувки. Да, трябва да прекараме цяла сутрин, извиквайки в каква стъпка от процеса трябва да са в „Зъби!“ Въпреки това в дни, в които са мотивирани, те сами правят всичко. Точно тук е пълното меню на моите цели за тях до края на гимназията:

Малко дете

Изтриване на разлив

Поставяне на дрехи в пречка

Поставяне на играчки обратно на рафтовете или контейнерите

Хвърляне на боклук в кошче за боклук или кошче за рециклиране

Предучилищник

Чиния за изчистване на плоча на кухнята

Сортиране на чисти сребърни съдове в чекмеджета

Използване на гъба за изтриване на масата

Метене с метла с размер на дете или моп от суха тъкан

Голямо дете

Изпразване на боклук от пространства до външен боклук

Правене на легло

Вакуумиращ килим

Настройване на таблицата

Сортиране на чисти чорапи

Планиране на ястия с помощ

Тийнейджър

Сгъване на пране за семейство

Зареждане, както и изпразване на съдомиялната машина

Миене на кола

Изливане, както и сервиране на напитки по време на хранене

Готвене на част от яденето

Когато се отнася до почистването, искам да подготвя децата си с уменията, които изискват, както и да им осигуря мотивацията. Като, ей, ако си сложиш нещата, можеш да ги откриеш по -късно. Гений!

Опитвам се да отбележа точно колко страхотно е да се подпомогне семейството, въпреки че разбирам, че изтриването на разлив, например, се чувства като нищо особено. Това обаче е животът, нали? Използвах услуга за почистване на къщи, когато нещата започнат да стават огромни.

Какви задачи отглеждате децата си да поемат? Имате ли списък за тях?

Тази публикация е част от спонсорирана поредица в Hallmark’s Life е специална кампания за събитие.

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.

Categories