Ако бях мениджър на автомобилната индустрия, точно така ще се търкалят домакинствата

бях поканен да отида на автомобилното изложение в Чикаго тази година от изключително приятелска компания за автомобили и камиони. Докато се замислих силно за поканата (щях да мога да видя моето позиция на Чикаго Бестис), трябваше да откажа пътуването от ефекта на семейството ми.

Ако щях да съставя превозни средства, което не е точно моят ритъм, ще трябва да го поддържам истински, както и да споделя моите фантастични функции, които най -вероятно не съществуват в никакъв тип автомобилни изложби. Тъй като бих могъл да съставя този списък, без да се качвам в самолет, както и да имам празник на съня с Кристал, аз го направих.

Фантастични автомобилни функции за нервни майки като мен:

Прибиращ се прозорец в стил лимузина, разделящ се от децата ми-по толкова много причини!

Специална иновация за блокиране, която би заключила телефона ми по време на устройството, така че никога не мога да изпращам текст по време на кражби. Все още бих могъл да използвам телефона като навигационна система.

Напълно устойчива на въшки плат.

Bluetooth на задната седалка, така че когато майка ми или друга половин телефон, както и аз отговарям на високоговорител, поздравите на децата могат да бъдат чути ясно от обаждащия се.

От друга страна, бих искал избирателно да не позволя на високоговорителя да излъчва на деца. (Поставете този лимузинен прозорец?)

Вградени бустерни седалки

Малки маси за поднос за младежи, както и да вършат домашна работа

Робот, който носи тежките ми тонове от багажника, както и се измъква.

Вграден малък хладилник.

Самостоятелни трохи, както и пясък, или може би това е магически филтриращ етаж. Или вентилационна система. Или онзи робот, който е на моя Бек, както и обаждане. Изпълнението е проблем на някой друг.

Ако бях отишъл в шоуто за автомобили и камиони, може да съм недоволен само да открия, че новите линии на автомобили и камиони, насочени към домакинствата, нямат тези функции. Или може би щях да бъда удивен от цял ​​списък на функции, за които може би никога не съм мечтал сам.

Каква е вашата фентъзи нови автомобили и камиони?

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.

Categories